Hur förnyar jag min nuvarande Iptvking-prenumeration?

Förnya IPTVKING är enkelt, sätt helt enkelt en ny order på samma server du var på och i alternativen välj ”Jag förnyar min gamla prenumeration” och vi hittar din gamla order och förnya den. Vänligen ge oss den mac-adress du har eller den som vi gav från och med 00: 1A: 79: xx: xx: xx gör det enkelt för oss att hitta och förnya.
Om du vill prova en annan tjänst väljer du ”Gammal kund som försöker ny server”

Om jag beställer en månad med IPTV-prenumeration, om den automatiskt förnyas?

Nej, om du betalat i en månad kommer din prenumeration automatiskt att löpa ut efter den perioden. För att fortsätta använda det, måste du beställa en annan månad, 3months, 6months eller ett årsabonnemang, men du känner dig bekväm med.
Vi har inte återkommande betalningsalternativ.

Hur mycket måste jag betala för att komma igång med IPTV-KING?

Våra IPTVKING-prenumerationspaket Starta från $ 12 per månad, du kan välja att gå med 6 månader eller 1 år efter att du är nöjd med vår service och du har hittat en server som passar dig av allt vi behöver erbjuda.

Hur gör jag en betalning för att få IPTV KING?

Vi accepterar alla större kreditkort och betalkort. Om du vill betala via PayPal eller på annat sätt kontakta oss.

Lämna en kommentar